Imprimare

Viorica Dancila, mesaj dupa lansarea in cursa prezidențiala: 'Noi, PSD, putem da un președinte al oamenilor'


Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca are "credinta nestramutata" in puterea PSD de a "da romanilor un viitor mai bun". "Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis ca noi, Partidul Social Democrat, putem da tarii un presedinte al oamenilor!", spune Dancila.
 
"Am o credinta nestramutata in sansa si in puterea Partidului Social Democrat de a da romanilor un viitor mai bun. Iar viitorul nu e departe, e clipa care urmeaza si e ziua de maine a fiecaruia. Va chem alaturi de mine in lupta pentru o zi de maine in care suntem mai uniti, mai demni si mai siguri de binele nostru si al familiilor, o zi de maine in care ne temem mai putin, in care avem mai multa speranta si incredere in noi si ai nostri", afirma Viorica Dancila, sambata, intr-o postare pe Facebook.
 
Ea sustine ca PSD poate da "un presedinte al oamenilor".
 
"Voi lupta pentru a arata tuturor ca aceasta incredere se castiga odata cu increderea in noul Presedinte al Romaniei! Voi lupta pentru a arata tuturor celor ce astazi nu mai cred in institutia Presedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis ca noi, Partidul Social Democrat, putem da tarii un presedinte al oamenilor!", mai spune Dancila.
 
Viorica Dancila si-a lansat, sambata, la Romexpo, candidatura la alegerile prezidentiale din partea PSD.