Imprimare
PDF

Maricel Popa: Vrem sa facem din mitingul pe care il organizam la Iasi, chiar de Ziua Europei, o sarbatoare social-democrata


Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi şi Vasile Cîtea, secretarul general al organizaţiei s-au întâlnit cu parlamentarii, consilierii judeţeni, primarii şi preşedintii organizaţiilor locale. A fost prima şedinţă lucrativă după Conferinţa judeţeană de alegeri, din data de 20 aprilie.

 

Preşedintele PSD Iaşi a făcut o scurtă analiză a activităţii din perioada de precampanie şi a prezentat calendarul acţiunilor politice care urmează să se desfaşoare în perioada imediat următoare. Totodată, Marius Ostaficiuc, preşedintele Organizaţiei Municipale al PSD Iaşi a prezentat o serie de detalii cu privire la organizarea mitingului electoral regional de săptămâna viitoare.

"Urmează o perioadă foarte încărcată. Vom avea acţiuni în toate comunităţile din judeţul Iaşi. Vreau să fim cât mai mult prezenţi printre oameni şi să le vorbim despre relizările din Programul de guvernare. Avem un candidat apreciat atât la nivel local, cât şi naţional, alături de care am construit strategia pentru următoarele săptămâni de campanie. De asemenea, vrem să facem din mitingul pe care îl organizăm la Iaşi, chiar de Ziua Europei, o sărbătoare social-democrată." a declarat Maricel Popa.