Imprimare
PDF

Eveniment Motorola - Invitatie Pentru Presa, Joi 14 Iunie


Serviciul Comercial al Ambasadei SUA (Foreign Commercial Service) și compania americană Motorola Solutions invită jurnaliștii interesați să participe la prezentarea ultimelor inovaţii Motorola în materie de sisteme de siguranţă publică dedicate poliţiei, pompierilor şi serviciilor de urgenţă.

 

 În cadrul evenimentului participanţii vor analiza modul în care organizaţiile însărcinate cu siguranţa publică pot interveni, în cazul producerii unor incidente, mai rapid şi mai eficient.

Ataşatul Comercial al Ambasadei SUA Joshua Burke va vorbi în deschiderea evenimentului. Michael Kaae, Vicepreşedinte Vânzări Motorola Solutions pentru nordul şi estul Europei, Tunde Williams, Director de marketing Motorola Solutions pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, şi Maria Cristina Nitoiu, Director Regional Motorola Solutions pentru România şi Republica Moldova vor prezenta soluţii de ultimă generaţie bazate pe elemente de realitate hibridă, de inteligenţă artificială, de performanţă umană în misiuni critice şi pe abordări de design de software, precum  şi detalii despre importanţa pieţei româneşti pentru Motorola Solutions.

DATA:           Joi, 14 iunie 2018

ORA:             12:30

LOCAŢIA:     Hotel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Strada Doamnei nr. 12, Bucuresti 030055 (Vis-a-vis de BNR – puteţi folosi parcarea subterană de la Universitate.  Veţi primi un voucher pentru achitarea taxei de parcare)

CONTACT EVENIMENT Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Vă rugăm să confirmați prezența până marţi, 12 iunie, ora 10:00, la e-mail  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .  Vă mulţumim.

* * * *

U.S. Embassy-Bucharest
Public Diplomacy – Press Office
Tel: 004(0) 21 200 3695
Fax: 004(0) 21 2 00 3723
Website: https://ro.usembassy.gov/