Imprimare
PDF

Domnule Primar,


V-am votat la fel ca marea majoritate a iesenilor, stiind ca ati fost sef de promotie la Geologie, un Director Tehnic si un Viceprimar muncitor si in primul rand, pentru ca erati pe valul PSD.
 
Primul lucru care m-a frapat a fost ura anceastrala fata de fostul dvs. "mentor" si "stapan" si fostul meu adversar redutabil, Gheorghe Nichita. Nu-l compatimesc acum pe Nichita, desi eu as avea tot dreptul moral sa spun orice despre acesta, dar ar fi tardiv si inutil (chiar ne-am impacat), dar dvs. care-i datorati cariera, nu!
Bomboana pe coliva au fost atacurile la Presedintele Liviu Dragnea, care v-a nominalizat candidat la primarie si v-a propulsat in varful organizatiei PSD Iasi. Sa muscati din nou mana pe care ati sarutat-o, folosind o metafora total nereusita si macabra, este un gest total neinspirat, cel putin o gafa, daca nu, poate simptomele unei suferinte ascunse cu grija de ochii alegatorilor! 
Ce ati afirmat este cu mult sub demnitatea unei persoane obisnuite, ca sa nu mai vorbim de o persoana publica cum sunteti dvs. 
Faceti un gest de onoare Domnule Primar, ati ajuns acolo datorita partidului si dati-va demisia, luand cu dvs.si frustrarile care va macina!
Fara stima, D'lui Primar al mun.Iasi
Cristian Nechifor