Imprimare
PDF

Simona Halep confirma negocierile cu noul antrenor: „Nu am nicio legatura cu despartirea de fostul elev!”


Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminata de Serena Williams (37 de ani, 16 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6, din optimile de finala ale turneului de la Australian Open. Thierry Van Cleemput a fost surprins alaturi de Simona Halep la incalzirea dinaintea partidei. El a renuntat ieri la colaboarea cu David Goffin.
Simona Halep a confirmat discutiile cu Thierry Van Cleemput.
 
„Suntem in tratative, inca nu e nimic oficial. Imi place de el ca antrenor. Imi place si ca om. dar inca nu ne-am decis. Trebuie sa ne cunoastem mai bine. Nu am nicio legatura cu despartirea lui de David Goffin”, a spus Halep in timpul conferintei de presa de la finalul meciului cu Serena.
 
STIREA INITIALA, ORA 9:00
Simona Halep a recunoscut saptamana trecuta ca este in tratative avansate pentru numirea unui antrenor. Romanca a afirmat ca Darren Cahill a fost persoana de legatura din ei. 
 
Thierry Van Cleemput a colaborat cu David Goffin de la inceputul lui 2014, dar cei doi s-au despartit oficial ieri. De-a lungul carierei i-a mai pregatit pe Olivier Rochus, Steve Darcis si a fost asistent in echipa de Cupa Davis.
 
PRESA DIN BELGIA ANUNTASE MUTAREA
Ieri, dupa eliminarea lui David Goffin, Sudpresse scoate la iveala negocierile dintre Halep si Van Cleemput. Jurnalistii aminteau ca antrenorul a refuzat-o pe romanca initial, inaintea turneului, dar s-a razgandit intre timp.