Imprimare
PDF

Serena Williams dezvaluie ce a invatat dupa meciul cu Simona Halep: „De aceea ea e numarul 1”


Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) in optimile de finala de la Australian Open, scor 6-1, 4-6, 6-4.
Dupa meci, Serena Williams a vorbit despre duelul cu Simona Halep si a laudat-o pe jucatoarea noastra pentru felul in care a jucat in setul doi.
 
„De aceea e numarul 1. Si-a ridicat nivelul in setul doi. Eu nu am facut asta, am ramas la acelasi nivel. Dar este parte din revenirea mea. As fi putut castiga in doua seturi, dar pana la urma am infruntat jucatoarea de pe locul 1. Inca invat. Cred ca e admirabil la varsta mea si avand in vedere unde sunt in cariera. Am jucat foarte bine, nu stiu daca e cea mai buna prestatie de cand am revenit. Dar trebuie sa joci bine pe durata intregului meci, nu doar intr-un set.
 
Azi am invatat ca trebuie sa lupt pentru victorie, pentru titluri, pentru meciuri. Cred ca, per total, am un joc solid. Dar trebuie sa trec la un nivel mai mare daca vreau sa mai raman in turneu”, a declarat Serena Williams la conferinta de presa.