Imprimare
PDF

Profita Becali de letargia lui Dinamo? Cel mai bun marcator al "cainilor" a vorbit despre viitorul sau: "Doar la asta ma gandesc"


Diogo Salomao, cel mai bun jucator dinamovist din acest sezon, cu 6 goluri, intra de la 1 ianuarie in ultimele luni de contract. Mijlocasul portughez de 30 de ani a vorbit despre viitorul sau in "Stefan cel Mare" si despre posibilitatea aparitiei unei oferte de la marea rivala. 
"Nu ma gandesc la un transfer in acest moment. Sunt foarte multumit aici si imi face placere sa joc pentru Dinamo si sa locuiesc in acest oras. Nu ma gandesc la alte posibilitati in acest moment. Vom vedea ce se va intampla. Niciodata nu se stie. Eu am un singur gand, de a ajuta echipa cat mai am contract aici si sa fac tot posibilul pentru a indeplini acest lucru.
 
Nu am un plan definitvat acum, mai am 6 luni de contract aici. Doar la asta ma gandesc, sa fiu profesionist pana la capat, sa ajut echipa, iar la final de contract, daca am posibilitatea de a creste, voi discuta cu clubul si vom vedea ce se va intampla", a spus Salomao, potrivit TV Telekom Sport. 
 
In ultimele luni, Gigi Becali si-a manifestat interesul pentru Salomao, dar nu a inaintat inca nicio oferta concreta pentru portughez.
 
Intrebat despre viitorul lui Salomao, Mircea Rednic, antrenorul "cainilor", a ezitat sa ofere un raspuns concret, marturisind ca prelungirea contractului mijlocasului nu e deocamdata o prioritate.