Imprimare
PDF

Karolina Pliskova, posibila adversara din sferturi, a analizat infruntarea: „Uneori, Serena e de nebatut”


Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) si Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se infrunta in optimile de finala de la Australian Open. Cehoaica Karolina Pliskova (8 WTA, 26 de ani), posibila adversara din sferturi a Simonei, a fost intrebata la conferinta de presa despre confruntare.
"E cel mai bun meci din optimi de finala. Cu siguranta, va fi o provocare pentru amandoua pentru ca nu au jucat de mult una impotriva celeilalte.
 
Am vazut ca Serena a evoluat foarte bine in prima saptamana, dar nu s-a confruntat cu nicio jucatoare de top, simt ca are multa incredere. O sa puna multa presiune.
 
Simona a avut meciuri dificile, in turul al doilea a intors partida si e bine sa ai astfel de meciuri. Ca sa ajungi la un trofeu e bine sa fii testat in acest fel. Simona poate fi periculoasa, cu siguranta va lupta. A invins-o pe Venus si acest lucru ii da incredere.
 
E un meci deschis oricarui rezultat. Serena e oricand periculoasa, joaca bine. Uneori nu ai ce sa faci impotriva ei. Sigur va fi un meci bun!", a declarat Pliskova.
 
Karolina Pliskova si Garbine Muguruza se infrunta la noapte in „optimi” de la Australian Open. Invingatoarea va juca mai departe cu jucatoarea care se impune dintre Halep si Serena Williams.