Imprimare
PDF

Inca o schimbare la Dinamo » Bratu s-a hotarat: cu cine joaca in deplasarea de la Iasi


Bratu pregateste un nou cuplu de fundasi centrali, Katsikas - Mezague.
Florin Bratu isi joaca viitorul maine seara, la Iasi. In perspectiva acestei partide, "Mitraliera" intampina mai multe probleme. Si nu doar din cauza sedintei de marti seara, de la club, in care i s-a pus in vedere ca depinde de rezultatul confruntarii din Copou.
 
MANUSI IN DUBIU
Pe langa criza de rezultate, caderile fizice si psihice ale fotbalistilor, au aparut si indisponibilitati. In fiecare zi se mai adauga cate una. Pe langa Pesici, cu pubalgie, pierdut pe termen nelimitat, unul dintre fotbalistii cu toate minutele in prima parte a sezonului, Penedo (37 de ani miercurea viitoare), este in pericol sa nu joace.
 
Portarul titular a acuzat o tendinita la genunchiul stang inca de luna trecuta. A jucat mereu cu dureri. Nu s-a antrenat doua zile la Buftea, dar ieri a putut sa lucreze normal. Daca Penedo va continua sa aiba probleme, variante de schimb sunt Mutiu (23 de ani, 4 meciuri oficiale / 5 goluri incasate) si Esanu (20 de ani, fara partide oficiale in tricoul ros-albilor).
 
SURPRIZE
"Bratone" va apela la al cincilea cuplu de fundasi centrali in 9 etape. Mezague, ultimul sosit in "haita", are toate sansele sa fie titularizat. Chiar daca nu e suta la suta pregatit. Mihai Popescu, integralist in prima parte a campionatului, i-a nemultumit si el pe dinamovisti, risca sa fie trimis pe banca. Mai ales ca staff-ul tehnic e tentat sa apeleze din nou la grecul Katsikas, in afara lotului cu Astra.
Cuplul de stoperi Mezague - Katsikas ar cauza o noua distributie pentru Ricardo Grigore. Internationalul Under 19 a jucat doua meciuri la inchidere, alte doua fundas stanga si unul stoper. Cu Iasi ori va trece din nou in banda, ori pe banca.