Imprimare
PDF

I-a trecut pe lista premiantilor » "Joaca foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emotii" » Becali dezvaluie o discutie cu MM: "L-am intrebat unde gasim noi jucatorii astia"


Gigi Becali e nemultumit de prestatia celor de la FCSB din egalul contra campioanei CFR Cluj, scor 1-1, si anunta ca doar 2 fotbalisti au locul asigurat in ofensiva lui Dica. 
"Man e titular, el stie ca are postul asigurat. Doar el si Gnohere sunt siguri acolo, in fata. Nici Coman, nici Morutan, nimeni nu stie daca va juca. Tanase a jucat o repriza bine, in a doua era mort. Nu mai putea. In centrul apararii doar Planic e sigur. Benzar, Stan si Momcilovic joaca foarte bine, ca ceasul, acolo nu avem emotii.
 
Am vorbit cu MM dupa meci. L-am intrebat unde gasim noi jucatorii astia pe care ii vrem. Gnohere este din ce in ce mai bun. Si Man, caruia nu ii poti face nimic. «Spune tu, de unde sa ii luam pe ceilalti?!» Am luat tot ce e bun in Liga 1. Am dat 3 milioane pe Coman, el rateaza din 6 metri. Da gol doar cu poarta goala, vai de capul lui! Am luat tot ce e mai bun si nu jucam fotbal. Noi nu pasam nimic, n-am vazut 3, 4 pase legate", a declarat Becali.