Imprimare
PDF

Dica a intrat in topul longevitatii la FCSB si e ironic cu dinamovistii: "Eram dat afara dupa 4-5 etape! Altii au schimbat deja 4-5 antrenori"


Dica e ironic la adresa lui Dinamo, club care a avut nu mai putin de 4 "principali" de cand Dica a preluat FCSB si a urcat in top 5 longevitate all-time al tehnicienilor cu Becali patron.
"De cand am venit la Steaua s-a tot spus ca dupa cinci etape voi fi dat afara. Dupa sapte, dupa zece, numai asa s-a vorbit si continua sa se vorbeasca despre mine. Iata ca am un an si patru luni de cand sunt la Steaua si inca n-am fost dat afara.
 
Pe la alte echipe, pe unde nu se vorbeste, se schimba antrenorii pe banda rulanta. Sunt unele care au si 4-5 antrenori in aceasta perioada. Inseamna ca e bine. Sa se vorbeasca in continuare si eu sa raman la Steaua".
 
Dica egal 7 antrenori la Dinamo si CFR
Declaratiile ii apartin lui Nicolae Dica si ironia tehnicianului se indreapta si inspre cei care l-au tot vazut demis, oameni de fotbal si mass-media, dar si inspre rivala traditionala, Dinamo. Club care tocmai a schimbat antrenorul, facand rocada Bratu-Niculescu.
 
Declaratiile lui Dica sunt confirmate din plin de ceea ce s-a intamplat in Liga 1 din iunie anul trecut si pana acum. Dinamo a avut in aceasta perioada nu mai putin de 4 tehnicieni, Contra, Miriuta, Bratu si Niculescu. Chiar si campioana CFR a rulat de 3 ori mai multi antrenori decat FCSB.
 
Dica poate ajunge pe 2 la final de 2018
In plus, Dica a reusit sa atinga o performanta importanta ca "principal". A atins 474 de zile la rand la FCSB, longevitate cu care ajunge in top 5 antrenori cu Gigi Becali patron. Dica a trecut peste nume importante precum Galca si Lacatus.
 
In conditiile in care primul a castigat 3 trofee, iar Lacatus a dus-o pe FCSB in grupele Champions League. Peste Dica in aceasta ierarhie se afla numai 3 nume, toate cu mare greutate in istoria clubului: Reghecampf, Olaroiu si Piturca. Daca Dica va rezista in functie pana la finalul lui 2018, atunci va ajunge chiar pe locul 2!