Imprimare
PDF

Cum si-a rasplatit Simona Halep familia pentru ca a sustinut-o in cariera


Simona Halep, 27 de ani, a ajuns pe locul 1 WTA si a facut performanta in tenisul feminin, insa in spatele carierei sale se afla sprijinul neconditionat pe care familia ei i l-a acordat.
Bunica Simonei a dezvaluit in urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru Libertatea.ro, ca Simona Halep nu a fost sustinuta de nimeni din afara familiei, nici macar de Gica Hagi, despre care se zvonise ca ar fi sprijinit-o cu bani.
 
„Nu a ajutat-o Hagi. Aveam noi bani. Nu ca eram foarte bogati, dar munceam. Ce au muncit Stere si frati-su, Iancu, i-au dat Simonei. Va spun drept!”, a declarat bunica lui Halep pentru sursa citata.
 
Ea a mai dezvaluit ca, la inceputul carierei jucatoarei de tenis, Stere si fratele sau si-au vandut afacerea pentru a o putea sustine pe Simona.
 
Sacrificiile familiei nu au ramas nerasplatite, iar imediat dupa ce a inceput sa castige turnee si sa acumuleze bani, Halep s-a revansat. Pe strada in care a crescut alaturi de rudele sale, Simona a construit mai multe case sau a contribuit la renovarea lor. De altfel, a construit inclusiv una pentru ea.