Imprimare
PDF

Chelsea pregateste o LOVITURA! Oferta de 100 de milioane de lire pentru Philippe Coutinho, de la Barcelona!


Chelsea trece printr-un moment greu si are nevoie de intariri pentru a nu rata Champions League. Formatia londoneza s-a orientat rapid si este interesata sa il transfere pe Philippe Coutinho de la FC Barcelona.
Conform jurnalistilor de la express.com, Chelsea este dispusa sa ofere 100 de milioane de lire sterline pentru mijlocasul brazilian.
 
FC Barcelona a platit 142 de milioane de lire sterline in iarna anului trecut pentru aducerea lui Coutinho de la Liverpool.
 
Visul implinit al lui Coutinho de a ajunge pe Camp Nou pare sa se fi transformat intr-un cosmar, acesta nereusind sa prinda un loc in primul "11" al lui Ernesto Valverde.
 
Barcelona ar fi dispusa sa il vanda pe Philippe Coutinho pentru a face loc unei posibile intoarceri la echipa a lui Neymar de la PSG. Formatia franceza este obligata sa vanda jucatori pentru a indeplini regulile de fair-play financiar.
 
Mijlocasul brazilian, in varsta de 26 de ani, a fost titular in doar zece partide de La Liga in acest sezon, reusind sa inscrie patru goluri. De cand este la FC Barcelona, acesta si-a trecut in palmares un titlu de campion in La Liga si o Cupa a Spaniei.