Imprimare
PDF

Cheia pentru revenirea de forma a Realului: ideea implementata de Santiago Solari functioneaza perfect!


Real Madrid traverseaza o revenire de forma dupa cateva luni in care jocul madrilenilor a fost caracterizat prin inconstanta: campioana Europei are 3 victorii consecutive in La Liga, 2-1 cu Betis, 2-0 cu FC Sevilla si 4-2 cu Espanyol, si a revenit in calculele pentru locul 2. Madrilenii sunt pe 3, cu 39 de puncte, la 5 lungimi de Atletico Madrid.
Cotidianul Marca a publicat astazi o analiza asupra ultimelor evolutii
ale echipei lui Solari si a laudat mixul implementat de tehnician in echipa:
o combinatie eficienta intre jucatorii experimentati, cum ar fi Sergio Ramos, Luka Modric, Gareth Bale si Karim Benzema, si tinerii aparuti in ultima vreme in prima echipa, cum ar fi Sergio Reguilon, 22 de ani, si Vinicius Junior, 18 ani.
 
Reguilon i-a luat locul in formula de start lui Marcelo, starul brazilian fiind mai mult  rezerva la ultimele meciuri ale Realului.
 
In plus, forma buna a lui Vinicius Junior l-a determinat pe Solari sa-l
utilizeze extrem de des in flancul stang al atacului, iar brazilianul nu a dezamagit, avand evolutii apreciate in ultimele meciuri.
 
Evolutiile din ce in ce mai bune ale celor doi tineri au fost sustinute si de revenirea la forma maxima a lui Ramos, Benzema si Modric, care au fost determinanti in ultimele partide din campionat. In plus, Gareth Bale a revenit dupa ultima accidentare si a facut un meci excelent cu Espanyol, reusind sa inscrie golul 100 in tricoul Realului.