Imprimare
PDF

Barcelona - PSV Eindhoven 4-0 : Messterclass! ”Messi transforma tot ce e extraordinar intr-o rutina”


Argentinianul Leo Messi, capitanul Barcelonei, le-a promis fanilor catalani ca va cuceri Liga. Ar fi a 5-a sa cupa "cu urechi mari".
Pe 15 august, cand le-a vorbit fanilor Barcelonei la deschiderea noului sezon, la primul speech cu banderola pe brat, Messi le-a promis: "Vom face totul pentru a readuce cel mai dorit trofeu pe Camp Nou". Leo e obsedat de cupa cu urechi mari a Ligii, pe care n-a mai castigat-o din 2015, si a pornit in sprint din primul meci. 4-0, trei goluri Leo.
 
"Messterclass", a titrat cotidianul olandez Algemeen Dagblad.
 
In cazul lui, in fiecare meci mai cade un record. Are 8 hat-trick-uri in Champions, depasindu-l pe Cristiano Ronaldo. 8 "triple" in 14 sezoane europene in care a inscris consecutiv. Al 30-lea adversar care-i cedeaza argentinianului in elita continentala.
 
"Messi transforma tot ce e extraordinar intr-o rutina. Ceea ce pentru noi este supranatural e normal pentru el", spune Ernesto Valverde, in timp ce antrenorul lui PSV, Mark van Bommel, fostul coechipier al sud-americanului in blaugrana, e convins ca "nu exista altul ca el in lumea fotbalului".