Imprimare
PDF

Aranjament la "sfertul" UEFAntastic Steaua - Rapid? Un jucator al ros-albastrilor vine cu o ipoteza soc


Petre Marin nu poate uita "dubla" cu Rapid din sferturile de finala ale Cupei UEFA din 2006, cand Steaua a eliminat formatia giulesteana dupa doua remize, 1-1 pe Giulesti si 0-0 pe Lia Manoliu. 
Fostul component al Stelei UEFAntastice e convins ca UEFA a facut tot posibilul ca formatiile romanesti sa se intalneasca pentru ca nu cumva sa se ajunga la o finala romaneasca in Cupa UEFA. 
 
"Eu si acum cred ca daca nu eram din Romania, aveam sansa sa jucam finala. Sa fie o finala romaneasca in Cupa UEFA. Dar fiind din Romania s-a intamplat ceva la tragerea la sorti si ne-au bagat sa disputam dubla cu Rapid.
 
Cred ca vorbim despre o dubla cu care fotbalul romanesc nu se va mai intalni. Chiar daca unii s-au bucurat ca ne-a eliminat Middlesbrough, eu spun ca mie mi-a parut rau de Rapid, atunci cand au ramas acasa dupa dubla cu noi", a zis Petre Marin.
Steaua a pierdut in semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough. A castigat in tur, scor 1-0, dar a cedat al doilea meci, in Anglia, 2-4, desi a condus cu 2-0.