Imprimare
PDF

A dat Dinamo lovitura? Jucatorul adus de Mircea Rednic este laudat de Boloni si de fostii coechipieri: „E un artist”


Reda Jaadi, mijlocasul adus de Dinamo de la Antwerp, este laudat de fostii coechipieri din Belgia, care considera ca va face furori in Liga 1.
Reda Jaadi a semnat cu Dinamo in urma cu doua saptamani, Ionut Negoita platind 50.000 de euro pentru a-l achizitiona de la Antwerp, revelatia campionatului belgian, unde echipa lui Ladislau Boloni ocupa locul 3.
 
Mijlocasul de 23 de ani s-a adaptat deja in lotul lui Mircea Rednic, care a insistat pentru fotbalistul crescut la Standard Liege: acesta a dat randament si-n amicalele din Antalya si va fi unul dintre titularii noii echipe a "cainilor" in 2019.
 
PE CE SE MIZEAZA
Fostii coechipieri de la Antwerp au vorbit laudativ despre Jaadi. „Este un tanar fotbalist care poate creste foarte mult, este genul de artist pe teren. Cred ca poate avea un boom la noua sa echipa, o sa aduca un plus pentru intregul campionat, nu doar pentru Dinamo. Sunt sigur ca va dori sa impresioneze ca sa ajunga sa joace la cel mai inalt nivel fotbalistic. Reda e un fotbalist serios, nu doar cu talent”, a comentat pentru Gazeta Sporturilor vedeta celor de la Antwerp, Lior Refailov, internationalul israelian cu 7 goluri in 17 meciuri pentru trupa lui Loti.
 
"ARE ABC-UL DIN BELGIA"
Belgiano-marocanul a semnat cu Dinamo pana in vara lui 2021 si a venit in Romania pentru a-si relansa cariera.
 
„Este un tanar cu calitati, doar ca, probabil, la Antwerp ii era mai greu sa se impuna in acest sezon, in care titularii au facut lucruri extraordinare.
 
Dar Jaadi are ABC-ul fotbalului belgian, are calitate si talent, sigur va impresiona in Romania. Am lucrat cu Mircea Rednic la Standard, stiu ca ofera incredere jucatorului si Reda va creste cu un asemenea antrenor, care e crescut si el in fotbalul belgian”, a completat Sinan Bolat, portarul lui Antwerp, fotbalist campion cu Galata, cu Standard si castigator al Cupei cu FC Bruges. 
 
Reda Jaadi poate evolua si ca mijlocas central, are aptitudini de decar, dar e folosit extrema stanga la Dinamo