Imprimare
PDF

Vreme geroasa pana duminica. Meteorologii anunta rafale de 70 de km/h pe litoral


Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o noua informare de vreme deosebit de rece, valabila in toata tara pana duminica dimineata.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 29 noiembrie, ora 14:00 - 2 decembrie, ora 10:00, vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara. Temperaturile vor continua sa fie permanent negative in majoritatea regiunilor, iar in cursul noptilor si al diminetilor va fi ger (temperaturi sub -10 grade) in nordul, nord-estul si centrul tarii, local in sud si est si izolat in rest.
 
Joi (29 noiembrie) si vineri (30 noiembrie), vantul va prezenta intensificari cu viteze de 45 - 55 km/h, in sudul Moldovei si al Banatului, in jumatatea de est a Munteniei si in Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60 - 70 km/h.
 
In Bucuresti, intre 29 noiembrie - ora 8:00 si 30 noiembrie - ora 8:00, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatura maxima ce va oscila intre -4 si -3 grade, si o minima de la -7 la -6 grade Celsius, mai scazuta in zona pre-oraseneasca. Vantul va sufla in general moderat, cu viteze la rafala in jurul a 40 km/h si vor fi innorari, dar probabilitatea de ninsoare redusa.