Imprimare
PDF

Un protestatar s-a autodenuntat pentru ca l-a huiduit pe Valer Dorneanu


Unul dintre liderii miscarii #rezist, Cristian Dide, a scris pe pagina sa de Facebook ca va merge la Parcghetul General unde se va autodenunta pentru ca l-a huiduit si la urmarit pe presedintele CCR, Valer Dorneanu, pana acasa.
Protestatarii i-au reprosat lui Valer Dorneanu ca CCR a devenit ”anticamera Partidului Social Democrat” si ”sluga PSD-ului”. De asemenea, Valer Dorneanu a fost intrebat de ce nu ”tine cu poporul”.
 
Mesajul integral:
 
“AUTODENUNT
 
Dupa evenimentul (pentru mine nu a fost un incident) cu Valer Dorneanu, au aparut foarte multe declaratii publice cu privire la necesitatea inceperii unei anchete de catre Parchetul General.
Ma bucur sa vad pe pagina mea de Facebook ca opinia publica apreciaza astfel de atitudini fata de persoanele care ne afecteaza, prin deciziile lor, viata privata.
 
Este normal sa existe si pareri contra, dar vreau ca cei care nu sunt de acord cu astfel de actiuni sa imi explice clar ce este de facut atunci cand un garant al Constitutie, cum este Valer Dorneanu, incalca legea fundamentala.
 
De la Tutuianu (fara domnul) nu am nicio pretentie, nu am uitat evenimentul cu fiica acestuia cand isi manifesta scarba fata de protestatari. Asa ca logica mea nu intelege cum acesti oameni cer respect.
 
Cat despre o purtare civilizata va propun sa ne reamintim episoadele din Parlamentul Romaniei, Serban Nicolae, Bichinet si altii. Totusi la capitolul civilizatie se incadreaza si decenta celor care furnizeaza servicii publice de Stat, spitale drumuri, parcari, lipsa acestora duce la lipsa de civilizatie.
 
Concluzionand, va informez ca astazi la ora 11:30 voi merge la Parchetul General pentru ai solicita sa inceapa o ancheta cu privire la atitudinea mea fata de Valer Dorneanu.
 
Va reamintesc ca pe 01-Octombrie voi fii audiat la DIICOT cu privire la informatiile pe care le am in legatura cu organizarea si finantarea protestului din 10-August. Nu ne este frica de justitie si vrem ca aceasta sa isi faca treaba.
 
PS Daca cineva crede ca domnul Iohannis sau doamna Kovesi nu va fi apostrofata la o posibila intalnire se inseala, singura diferenta este ca pe dansi nu ii voi huidui, deoarece inca au respectul meu.”