Imprimare
PDF

Un avion Blue Air nu a mai ajuns in Capitala si a aterizat la Constanta


Un avion al companiei Blue Air cu 109 pasageri la bord, care venea de la Larnaca si se indrepta catre Bucuresti a solicitat aterizarea pe Aeroportul Mihai Kogalniceanu din judetul Constanta.
Aeronava a reusit sa aterizeze in conditii de siguranta, relateaza news.ro.
 
Potrivit reprezentantilor Aeroportului Mihail Kogalniceanu, o aeronava a companiei Blue Air, cu 109 pasageri si 6 membri ai echipajului a solicitat aterizarea de urgenta pe aeroportul din judetul Constanta din cauza unor probleme tehnice.
 
Avionul a reusit sa aterizeze in conditii de siguranta, fara a se inregistra vreo problema.
 
Compania urmeaza sa decida ce se va intampla mai departe cu pasagerii si cu aeronava.
 
”Aeronava Blue Air care opera zborul 0B138 a decolat astazi de pe Aeroportul din Larnaca (Cipru) cu destinatia Otopeni, a aterizat in conditii de siguranta pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.
 
Decizia a fost luata de comandantul aeronavei, ca urmare a unei semnalizari la bord. Din motive de precautie si ca urmare a vremii nefavorabile de pe Aeroportul Otopeni, respectiv aer cetos cu conditii de vizibilitate redusa, s-a decis aterizarea pe aeroportul din Constanta.
 
In niciun moment, siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol si nu a fost vorba despre o aterizare de urgenta.
 
In acest moment se realizeaza o verificare tehnica a aeronavei, iar echipa Blue Air se asigura ca pasagerii sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil”, precizeaza Blue Air intr-un comunicat.