Imprimare
PDF

Mircea Geoana: PSD este sub zodia "FRATIEI BANULUI, Ponta-Ghita-Dragnea"


Mircea Geoana s-a declarat "exclusul de serviciu" din PSD si a afirmat ca PSD se afla sub zodia fratiei banului.

"Bogat si corupt e noul motto al triadei Dragnea-Ghita-Ponta. Asta nu e adevaratul PSD pentru ca nu mai este partidul care sa ii reprezinte pe oameni. Eu nu fac parte din fratia banului Ponta-Ghita-Dragnea. Si este adevarat, nu gindim la fel, domnule Victor Ponta", a spus Geoana.

Fostul presedinte al PSD a mai spus ca Ponta este micul Kim (Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, n.r.), nu micul Titulescu, asa cum i se spunea.

"Bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta-Ghita-Dragnea. Vor sa confiste partidul si sa aplice planul B, creat deja cand anticipau ca vor pierde: excluderea a tot ce inseamna rival si competitie in partid si crearea unui PSD de 15%, dar care sa fie al lor si cu care sa poata jongla pe scena asa cum vor dansii", a mai spus Geoana.

"Aceasta formula ne conduce spre sinucidere si atunci vom fi obligati sa dam un alt raspuns, o platforma moderna, pentru ca eu de convingerile mele de stanga nu ma dezmint", a spus politicianul.

"PSD-isti adevarati, luati-va partidul inapoi", a indemnat Geoana.

Geoana l-a mai acuzat pe Victor Ponta ca a impiedicat in mod deliberat exercitarea votului in diaspora. Victor Ponta este principalul responsabil, iar Titus Corlatean este principalul sau complice, a spus Geoana.

"Principala cauza pentru infrangerea catastrofala si valul de resentiment anti-Ponta si anti-PSD a fost organizarea votului in diaspora", a declarat, vineri, Mircea Geoana.

"Sunt absolut convins si exista informatii suficiente ca orgnizarea votului a reprezentat un act deliberat de impiedicare a exercitarii dreptului la vot. Domnul Ponta e principalul responsabil, iar domnul Corlatean e principalul sau complice", a spus fostul presedinte al PSD.

"Ponta a fost sfatuit sa faca sectii suplimentare de echipa de campanie, de consultantii straini, de colegi din conducerea partidului si guvernului, si a decis deliberat sa nu fie sectii suplimentare", a mai spus Goeana.