Imprimare
PDF

Marcel Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște. Ministrul anunță mâine o “acțiune” specială


Marcel Vela se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile, de Paște. “Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop”, a scris ministrul de Interne pe Facebook.
 
Marcel Vela le-a mulțumit românilor pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.
 
„Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment.
 
Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, a scris ministrul pe Facebook.