Imprimare
PDF

Incuviintarea inceperii urmaririi penale a lui Laszlo Borbely va fi discutata saptamana viitoare


Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis luni ca raportul privind cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely va fi discutata saptamana viitoare in plen, informeaza Mediafax.

"Raportul Comisiei juridice in legatura cu domnul Borbely va fi discutat miercurea viitoare, de pomanie intr-o saptamana, dat fiind faptul ca astazi la Camera nu avem plen, avem miercuri si pentru miercuri s-a hotarat ca sunt trei proiecte cu propuneri de adoptare si restul era sesiune de respingeri numai. Sunt doar trei legi si nu era cazul sa discutam o astfel de solicitare la respingeri. Se va discuta miercuriea viitoare, asa a hotarat Biroul Permanent, nu exista un termen", a a anuntat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici.

"Din punct de vedere al regulamentului, nu este nici mai mult, nici mai putin decat prevede regulamentul, adica nu exista o limita de timp in regulament. Saptamana viitoare intra pe punctul 1 la plen, daca nu mai apare vreo motiune, sau mai stiu eu ce problema", a adaugat Mircovici.

Comisia juridica a avizat favorabil, saptamana trecuta, cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale.