Imprimare
PDF

Elena Udrea, despre imaginile de la Paris: Un filaj profesionist, o colaborare intre serviciile secrete


Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat joi seara, ca imaginile aparute in presa cu ea, aflata intr-o vizita privata la Paris, denota faptul ca este vorba despre un filaj profesionist, fiind evidenta o colabore cu serviciile secrete.

Ea a precizat ca vizita ei la Paris a fost in week endul de Valentine's Day, in 2014, iar Alina Bica urma sa participe la o actiune la Haga, unde a si plecat ulterior cu trenul. Ea a mai acuzat faptul ca facturile referitoare la cazarea si masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, dupa intrarea ei in cursa prezidentiala.

„Despre aceste fotografii pot spune ca reprezinta un filaj profesionist, o colaborare intre reprezentantii serviciilor secrete. Nu au fost paparazzi, a fost filaj. Este o tehnica de manipulare clasica, sa dai, in ultima joi din campanie, o bomba. Dar unde e bomba? Weekend privat cu doua prietene? Azi s-a gasit momentul potrivit pentru a iesi cu aceste fotografii realizate de Valentine's Day, din care nu ies cu nimic vinovata. E usor sa vezi jocul structurilor din spatele acestei lupte politice”, a precizat Elena Udrea.

De asemenea, ea a anuntat ca va da in judecata hotelul.
"Luni, 27 octombrie, am fost fotografiata in propriul meu apartament, apartament cu chirie in care locuiesc, locuiesc la parter, livingul este pe doua laturi, spre miezul noptii am fost fotografiata in propria locuinta", a precizat Elena Udrea.

La doar o zi dupa ce Elena Udrea a vorbit de serviciile care sunt pe urmele ei, au aparut imagini cu aceasta, urmarita la Paris.

Pe blogul "joscenzura2014" au aparut poze cu Elena Udrea, in timpul vizitei private pe care aceasta a facut-o in luna februarie a acestui an in Franta. Liderul PMP a facut mai multe cumparaturi impreuna cu mai multe prietene si se pare ca a fost "filata" non-stop. Dupa ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost sters.

In scurta vacanta petrecuta in capitala Frantei, Elena Udrea a fost insotita la o sesiune de shopping de procurorul sef DIICOT Alina Bica si de Ana Maria Topoloceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

Interesant e faptul ca cele 3 au fost filate indeaproape si fotografiate la aproape fiecare pas.

Fotografiile apar la doar o zi dupa ce Elena Udrea acuza implicarea serviciilor de informatii in campania sa.

„Cred ca in favoarea principalilor doi candidati au intrat si reprezentanti ai serviciilor secrete. O spun cu toata responsabilitatea unui candidat la presedintia Romaniei. Informatia aparuta pe site-uri in Germania ca as fi implicata in EADS a aparut din fosta DIE, folositi in astfel de situatii pentru a lansa atacuri care sa fie apoi preluate in Romania pe reteaua Voiculescu”, a declarat candidatul PMP la prezidentiale.

Elena Udrea si prietenele sale sunt fotografiate la intrarea in magazine, la iesire, pe poduri, sau la restaurant. Practic, nimic nu le-a scapat celor care au urmarit vacanta Elenei Udrea.