Imprimare
PDF

DEMISII in lant in PC. Piedone, Cristiana Anghel si alti patru lideri au renuntat la toate functiile detinute in partid


Prim-vicepresedintele Partidului Conservator, Cristian Popescu Piedone, senatoarea Cristiana Anghel, vicepresedinte si inca patru lideri au anuntat ca se retrag din toate functiile detinute.

''Astazi, 29 ianuarie 2015, mi-am dat demisia din functia de vicepresedinte al Partidului Conservator'', precizeaza Cristiana Anghel intr-o declaratie.

Dupa toate scandalurile care au aparut intre conservatori, la sedinta de joi a Biroului National al PC nu mai putin de 6 lideri au anuntat ca se retrag din toate functiile detinute. Printre acestia se numara si prim-vicepresedintele Cristian Popescu Piedone, informeaza stiripesurse.ro

Totul a plecat de la excluderea viceprimarului din Campia Turzii, Avram Gal, sef al PC Diaspora. Ulterior, la presiunea celor din sala, sanctiunea cu excluderea pentru viceprimarul din Campia Turzii a fost retrasa, dar va ramane simplu membru al PC pentru a nu pierde functia de viceprimar.

In semn de protest fata de cele de mai sus a urmat cavalcada retragerilor, scrie stiripesurse.ro.

Cristiana Anghel, senator PC s-a retras din functia de vicepresedinte si membru al Biroului Politic National.

Marian Preda se retrage din functia de vicepresedinte si membru al Biroului Politic National.

Maria Grapini, europarlamentar, a citit o scrisoare din partea PC Timis in care il critica dur pe seful partidului si anunta ca se retrage din functia de vicepresedinte si membru al Biroului Politic National. Citeste mai multe aici

Alfred Laurentiu, senator PC se retrage din Biroul Politic National.

Cristian Popescu Piedone, prim-vicepresedinte si primar al Sectorului 4 se retrage din toate functiile din partid si a anuntat ca devine simplu membru la PC Sector 4.

Potrivit surselor citate, la finalul sedintei, sedintei senatorul Ilie Nastase s-a ridicat si le-a spus colegilor ca a dat mana cu Voiculescu si ca va ramane credincios partidului si ii cere sa faca tot posibilul sa ii convinga pe nemultumiti sa revina asupra deciziilor.

Alaturi de el a sarit si senatorul Mircea Banias care le-a spus celor care il sustin pe Daniel Constantin ca e o mare greseala sa se renunte la Piedone pentru ca "asta inseamna plecarea a cel putin jumatate din voturile partidului".