Imprimare
PDF

Cristian Boureanu ar putea sa ajunga la inchisoare in urma scandalului cu politistii rutieri


Fostul deputat democrat-liberal Cristian Boureanu sta ca pe ace. Procurorii insista ca el sa ajunga in spatele gratiilor, dupa scandalul monstru in care a fost implicat in urma cu un si jumatate.
Scandalul i-a avut drept protagonisti si pe doi subofiteri de la brigada Politiei Rutiere. 
 
Curtea de Apel Bucuresti este instanta care va decide definitiv soarta lui Cristian Boureanu, dupa ce, in iunie, Judecatoria sectorului 1 l-a gasit vinovat de ultraj si l-a condamnat la 2 ani si 2 luni de inchisoare cu suspendare. Riscul de a ajunge in spatele gratiilor este unul mic, insa procurorii au cerut inchisoare cu executare.
 
Cristian Boureanu a explicat din nou in fata instantei cum au decurs lucrurile. In acel incident, Cristian Boureanu a primit un pumn in plina figura si si-a pierdut opt dinti, ulterior fiind retinut, arestat preventiv si apoi plasat sun control judiciar.
 
Boureanu incearca sa convinga instanta ca tot scandalul a fost pus la cale de politistii rutieri si ca el nu i-ar fi agresat.
 
Politistii, insa, spun ca atitudinea lui Boureanu a fost una ostila si au fost agresati de catre acesta. Si politistii cer inchisoare cu executare pentru fostul deputat.