Imprimare
PDF

Basescu: Dragnea - atat de nociv pentru Romania, pana la sfarsitul anului va trebui sa plece


Traian Basescu comenteaza din nou situatia din PSD, spunand ca, deja infranti, pucistii, in frunte cu Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, isi striga onestitatea si atasamentul fata de PSD in fata oricui este dispus sa ii asculte.
Basescu afirma ca Liviu Dragnea a ajuns atat de nociv pentru Romania incat inainte de sfarsitul anului va trebui sa plece si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar si din cea de presedinte al PSD, dar “nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi si lipsiti de caracter si de calitati oameni din PSD”.
 
Intr-un mesaj postat vineri dupa-amiaza pe Facebook intitulat “Soarta ingrata de pucist”, fostul presedinte Traian Basescu spune ca, deja infranti, pucistii, in frunte cu Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, isi striga onestitatea, buna credinta si atasamentul fata de PSD in fata oricui este dispus sa ii asculte, dupa ce si-au bagat propriul partid in corzi, in incercarea ratata de a prelua partidul.
 
Basescu afirma ca Dragnea a ajuns atat de nociv pentru Romania incat inainte de sfarsitul anului va trebui sa plece si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar si din cea de presedinte al PSD, dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi si lipsiti de caracter si de calitati oameni din PSD.
 
“Ce-i drept, Dragnea a ajuns atat de nociv pentru Romania si atat de vulnerabil pentru PSD incat inainte de sfarsitul anului va trebui sa paraseasca si functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar si pe cea de presedinte PSD. Dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi si lipsiti de caracter si de calitati oameni din PSD care n-au avut nici macar minima inteligenta sa nominalizeze un inlocuitor credibil pentru Dragnea. Oricum, varianta Dancila nu a avut decat rolul de acoperire pentru aspiratiile nemasurate de marire ale doamnei Firea care se vrea si presedinte PSD, si candidat la presedentia Romaniei”, afirma Traian Basescu.
 
“De altfel Gabriela, plina de ambitii prezidentiale, este un discipol al Voiculescului, puscarias si turnator de nadejde, Paul Stanescu, vicepremier, care umbla prin guvern cu vata in nas, un semidoct provenind din aceeasi casta a baronilor prafuiti din provincial sudista ca si Dragnea, s-a suparat ca nu este singurul administrator al sumelor uriase care se distribuie catre administratiile locale pe care le controleaza mai mult Valcov decat el. Si in sfarsit Tutu lui Tatutu (Tutuianu) un submediocru frustrat ca l-a schimbat Dragnea din functia de ministru al apararii, cand el se credea cel putin Napoleon. Dragnea va trebui sa plece cat de curand, dar pe mana unora mai destepti, mai putin ipocriti, mai putin lichele”, continua fostul sef al statului.
 
Basescu afirma, de asemenea, ca cei trei semnatari au avut mize personale legate de bani si putere si ”in mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi si urati la suflet ca si Dragnea, iar de tara nu le pasa”.
 
“Oricum Firea, Stanescu si Tutuianu au un mare merit: au lasat opozitiei si presei un document politic semnat cu care PSD-ul poate fi atacat de dimineata pana seara si l-au subrezit maxim pe Daddy”, adauga Traian Basescu.