Imprimare
PDF

Viol intrerupt de tipetele unui copil de 6 ani. Agresorul se cunostea cu prietenul fetei


Agresorul s-a intalnit in strada cu iubitul victimei imediat dupa tentativa sa si i-a intins acestuia mana.
Curtea de Apel Iasi a condamnat la 6 ani si o luna de inchisoare un barbat 36 de ani din Horlesti. Ciprian Mania a vrut sa abuzeze o minora de 17 ani, de fata cu un copil, strigatele celui din urma determinandu-l sa se opreasca. Potrivit motivarii, individul a comis fapta in august 2016, atunci cand victima, B.E.M., o tanara cu o usoara deficienta mintala, locuia in concubinaj cu un tanar din Horlesti. In seara de 4 august, concubinul victimei a trecut prin fata unui bar la care agresorul consuma alcool. Cel din urma, convins ca minora a ramas singura, a mers catre casa in care se afla aceasta, pentru a profita de ea.
 
„Inculpatul a inceput sa o sarute si sa o ameninte ca o va omori daca nu face ce ii cere, iar, intrucat persoana vatamata continua sa se opuna, a trantit-o la pamant in curte, sub un nuc, urcandu-se peste ea si rupandu-i tricoul cu care era imbracata, sarutand-o apoi si mangaind-o peste sani, in acelasi timp incercand sa o dezbrace pentru a intretine cu ea relatii sexuale, timp in care victima plangea“, se arata in motivarea primei instante.
 
Strigatele minorului de 6 ani, care este copilul concubinului victimei, l-au determinat pe individ sa plece. Pe drum, s-a intalnit cu barbatul victimei si a vrut sa dea mana cu acesta, insa sateanul si-a dat seama ca ceva era in neregula si a refuzat, mergand spre casa. Acolo a gasit-o pe concubina sa, afland ce se intamplase si mergand apoi la Politie.