Imprimare
PDF

Un consilier PSD sparge gheata in CL


Situatie fara precedent intr-o sedinta a Consiliului Local din ultimii doi ani si jumatate. Un reprezentant al PSD a avut curajul nu doar sa puna o intrebare delicata, ci chiar sa refuze aprobarea unui proiect. Atitudinea lui Catalin Bulgariu este pana in acest moment unica, in conditiile in care la intrunirile de pana acum masina de vot PSD a functionat fara nicio problema.

Un consilier local PSD s-a aratat astazi interesat de o problema grava. Acesta a cerut edililor sa explice care este situatia de la CET, in conditiile in care magistratii Curtii de Apel au mentinut decizia de intrare in faliment a centralei. Intrebarea nu i-a fost pe plac primarului Gheorghe Nichita, care i-a spus subordonatului sau pe linie PSD ca ar fi putut sa ceara amanuntele care il interesau celor din Primarie, adica oricand alta data decat in timpul sedintei. In plus, edilul a incercat sa minimalizeze situatia grava in care se afla CET, mai ales ca sedinta de Consiliu Local era transmisa in direct pe Internet.

“Nu reuseste sa afle informatii din cadrul Primariei cu CET-ul. E nevoie de sedinta de Consiliu Local ca sa se informeze. Dar e bine si asa. Respectam diversitatea de opinie a fiecarui coleg de-al nostru”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Acelasi consilieri PSD a "recidivat" insa in timpul sedintei. A refuzat sa aprobe un proiect si a precizat ca a anuntat acest lucru si in comisia economica.

“Nu voi vota acest proiect de hotarare”, a afirmat Bulgariu.

Consilierul PSD a refuzat proiectul privind organizarea manifestarilor prilejuite de sarbatorile de iarna 2014\2015. Bulgariu a spus ca a luat aceasta decizie nemultumit fiind de modul in care au fost gandite actiunile.