Imprimare
PDF

Starbucks isi deschide cafenea la Iasi. Anuntul oficial din partea companiei


Starbucks, cel mai popular brand de cafenele, prezent si in Romania de 7 ani, anunta ca va continua extinderea lantului anul acesta, urmand sa deschida cateva noi locatii. Printre acestea se numara o cafenea la Hanul lui Manuc, in centrul istoric al Bucurestiului, si una la Iasi, in inima Moldovei, a anuntat Costin Gheorghiu, District Manager Starbucks Romania, citat de realitatea.net.

Astfel, reteaua Starbucks se va extinde si anul viitor, cu noi cafenele deschise in primele trei luni ale anului in Bucuresti, in zonele Strip Mall Floreasca, Calea Victoriei sau Upground Pipera. In plus, sunt vizate si alte zone de dezvoltare din centrul Capitalei, precum si in alte orase din Romania.

De asemenea, planul cuprinde si extinderea locatiilor existente din SUN Plaza Bucuresti si din tara (Cluj-Napoca si Timisoara), dar si inchiderea unor locatii cu potential redus din Bucuresti, precum America House si Promenada.

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata totalizeaza peste 20.000 de locatii la nivel global.

Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, odata cu deschiderea primei cafenele in Plaza Romania. In momentul de fata exista zece locatii – sapte in Bucuresti si trei locatii in Cluj-Napoca, Timisoara si Constanta.