Imprimare
PDF

IASI: Festivalul International al Muzicii Mecanice 2018 – program complet


Festivalul International al Muzicii mecanice revine la Iasi in perioada 14 – 16 septembrie 2018 cu cea de-a XI-a editie. Organizatorul evenimentului este Muzeul Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi.
Timp de trei zile, FIMM 11 va oferi publicului un program atractiv, care va cuprinde expozitii de automate si aparate muzicale, spectacole ale flasnetarilor, concerte, dans, animatie, proiectii video, workshop pentru specialisti. Festivalul va beneficia de o participare prestigioasa din Romania si din tari precum: Austria, Franta, Germania, Cehia, Slovenia, Slovacia si Republica Moldova.
 
Artistii flasnetari vor concerta vineri, 14 septembrie si sambata, 15 septembrie, intre orele 16.00 si 19.00 pe esplanada din fata Palatului Culturii si in Gradina Publica Palas. Duminica, 16 septembrie, Caravana Muzicii Mecanice se va desfasura la Castelul Miclauseni.
 
Proiectul, coordonat de dr. muzeograf Monica Nanescu, este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, fiind a saptea editie la care Festivalul beneficiaza de sprijinul AFCN.
 
Deschiderea oficiala a Festivalului va avea loc vineri, 14 septembrie 2018, orele 11.00, in Sala Voievozilor – Palatul Culturii.
 
Intrarea este libera la toate evenimentele din cadrul Festivalului Muzicii Mecanice.