Imprimare
PDF

eMAG cauta sa angajeze dintr-un singur foc 40 de programatori din Iasi


Cel mai important retailer online din Romania a deschis la Iasi, in noiembrie 2015, un centru de programare si a anuntat ca angajeaza, incepand cu 5 februarie 2015, 40 de programatori.

„IT Networking Day Iasi” este un eveniment programat de compania eMAG, pe data de 5 februarie, la Iasi, incepand cu ora 18.30, in cafeneaua The Trumpets (Palas Mall).

Potrivit oficialilor eMAG, evenimentul este deschis tuturor celor care doresc sa afle cat mai multe informatii despre oportunitatile dezvoltarii unei cariere in cadrul celui mai mare retailer online din Europa de Sud-Est.

eMAG a deschis in luna noiembrie 2014 un centru de programare in Iasi si si-a propus sa recruteze, in primul an de activitate, 40 de programatori. eMAG mai are un astfel de centru si la Craiova.

Evenimentul „IT Networking Day Iasi” este organizat sub forma unei discutii interactive impreuna cu reprezentantii eMAG despre echipa si proiectele ce urmeaza a fi dezvoltate de noul centru IT deschis la sfarsitul anului trecut, potrivit cityzen.ro.

„Dorim sa cunoastem comunitatea de specialisti IT din Iasi si sa prezentam proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim in prezent, precum si planurile noastre de dezvoltare, atat la nivel local, cat si regional. Participantii vor avea ocazia sa cunoasca modul de organizare, metodologia de lucru, dar si sa afle mai multe detalii despre structura echipei si rolurile pe care le avem deschise in acest moment la Iasi”, spune Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.

Retailerul online recruteaza in Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time. Evenimentul “IT Networking Day Iasi” este organizat in colaborare cu firma de consultanta in domeniul resurselor umane, Catalyst Solutions.