Imprimare
PDF

ACT referitor la autostrada Iasi - Targu Mures, acceptat de PSD si PNL, DISPARUT


Fostul viceprimar al Iasului din partea PNL Marius Danga le-a facut o propunere cosilierilor locali de sustinere a proiectului autostrazii spre Targu Mures. Surprinzator, proiectul sau a fost primit cu bratele deschise de primarul Gheorghe Nichita, insa in cateva minute, documentul a disparut.

„Astazi, in sedinta de plen a Consiliului Local, am propus domnului primar Gheorghe Nichita si tuturor consilierilor locali sa semneze o rezolutie de sustinere a proiectului Autostrazii Moldova-Transilvania.

M-a bucurat faptul ca dl. Nichita a primit pozitiv aceasta initiativa, asumandu-si faptul ca va face lobby pe langa guvernul condus de presedintele partidului din care face parte pentru ca aceasta dorinta a intregii regiuni sa devina realitate.

Ma intristeaza, insa, ca acel document, care ar fi reprezentat dovada faptul ca PSD sustine acest proiect, a disparut din mapa in timp ce trecea pe la fiecare consilier sa fie semnat.

In aceasta situatie, fac publica initiativa noastra, iar, prin acest demers, invit toti decidentii politici, la nivel local, indiferent de apartenenta politica sa isi manifeste public sustinerea, in speranta unui rezultat favorabil pentru toata Moldova”, spune Marius Danga.