Imprimare
PDF

Accident groaznic: lama sarita din flex i-a despicat fata


Barbatul se afla in afara pericolului, urmand a suferi mai multe operatii estetice pentru refacerea chipului. Un barbat din Oteleni a ajuns in Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului „Sfantul Spiridon“ cu fata despicata. Pacientul in varsta de 31 de ani le-a povestit medicilor ca s-a ranit dupa ce panza circulara a flexului cu care lucra a sarit din axul cu surub in care era prinsa.

Barbatul a fost preluat in soc hemoragic de o ambulanta si, dupa ce a fost stabilizat in UPU, a ra­mas internat in Clinica de Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala a spitalului. Potrivit medicilor, pacientul se afla in afara oricarui pericol, insa va necesita mai multe interventii chirurgicale pentru refacerea chipului.

„Pacientul are practic fata despicata, taiata in doua in urma unui accident. Prezinta o plaga prin taiere in zona hemifacies stang, insa, desi rana este mai mare, functiile vitale nu i-au fost puse in pericol. Barbatul va ramane sub observatie mai mult timp, pentru ca va fi supus mai multor interventii estetice pentru refacerea fetei“, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar UPU.

Si luna trecuta, in timp ce lucra cu un flex, un barbat din Raducaneni si-a taiat mainile.