Imprimare
PDF

Sotia printului Harry se lanseaza in lumea operelor de binefacere: “Together e o carte de bucate”


Sotia printului Harry se lanseaza in lumea operelor de binefacere, sprijinind publicarea unei carti de bucate. Mare amatoare de gatit, Meghan a vrut astfel sa ajute mai multe femei din vestul Londrei care au deschis o cantina sociala.
Meghan: “Together e o carte de bucate, dar este si povestea unei comunitati din vestul Londrei care s-a adunat laolalta intr-o bucatarie si a descoperit puterea vindecatoare a mancatului impreuna.”
 
Intr-un clip de promovare a cartii, ducesa de Sussex povesteste ca le-a intalnit pe aceste femei in ianuarie 2018, la scurt timp dupa logodna cu printul Harry si cand abia se instala in noua ei casa.
 
A impresionat-o initiativa lor de a gati pentru supravietuitorii incendiului, care stateau la hotel si nu aveau bucatarie.
 
“M-a intrebat cat de des oferim acest serviciu si i-am spus ca de doua ori pe saptamana. M-a intrebat imediat de ce nu in fiecare zi si i-am zis ca din motive financiare. A zis: “Putem scoate o carte de bucate”.”
 
In calitate de viitor membru al familiei regale, lui Meghan nu i-a fost greu sa convinga o editura sa se alature proiectului. Cartea de bucate astfel rezultata contine 50 de retete originare din toate colturile lumii, la fel ca oamenii care locuiesc in acea zona a Londrei.
 
Banii obtinuti din vanzarea ei ar trebui sa permita acestei bucatarii comunitare sa functioneze zi de zi.
 
“Initial, proiectul era pentru Grenfell si victime, dar acum e pentru ca aceasta comunitate sa se adune laolalta, sa socializeze, sa gateasca impreuna, sa se bucure de arome diferite.”
 
“Stam impreuna, mancam impreuna si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. Nu conteaza de unde suntem, ce culoare are pielea noastra, ce limba vorbim. E uimitor.”
 
Cartea va fi lansata joi in Marea Britanie, ocazie cu care ducesa va gazdui o petrecere la Palatul Kensington.