Imprimare
PDF

Printul Philip, avertizat de politie dupa ce a condus fara centura la 2 zile dupa accident


Printul Philip, sotul reginei Elizabeth a II-a, a primit un avertisment din partea politiei dupa ce a fost fotografiat conducand fara centura de siguranta, la doua 2 zile dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in care doua femei au fost ranite.
Dupa ce mai multe ziare britanice au publicat fotografii cu ducele de Edinburgh conducand singur, sambata, prin Sandringham, politia a transmis printr-un purtator de cuvant: „Suntem la curent cu fotografiile. Soferului i-au fost trimise recomandari, iar asta este in conformitate cu raspunsul nostru standard cand suntem instiintati de astfel de incalcari”.
 
Ducele de Edinburgh, in varsta de 97 de ani, a fost vazut la volanul unui Land Rover nou, la doua zile dupa accidentul in care a fost implicat pe un drum din apropiere de Sandringham, Norfolk.
 
BBC a relatat pe baza unor fotografii publicate de Daily Mail si The Sun ca printul Philip conducea, sambata, singur prin Sandringham.
 
Noul Freelander, masina pe care o conducea printul Philip, a fost adusa vineri la Sandringham, unde ducele si regina Elizabeth a II-a locuiesc inca de la Craciun.
 
Potrivit Daily Mail, printul Philip conducea fara a avea pusa centura de siguranta.
 
In accidentul de joi, el a fost nevatamat, insa doua femei dintr-o alta masina au fost ranite.
 
Masina ducelui, in care se afla singur, s-a ciocnit cu o Kia, condusa de o femeie in varsta de 28 de ani. Soferita a suferit mai multe taieturi, iar pasagera din dreapta, in varsta de 45 de ani, si-a rupt incheietura mainii.
 
In Kia se afla si un baiat in varsta de 9 luni, care a scapat nevatamat.
 
Politia din Norfolk a spus ca accidentul este anchetat si ca vor fi luate masurile corespunzatoare.