Imprimare
PDF

Invitatie la evenimente deschise presei din cadrul misiunii comerciale americane Trade Winds


Ambasada SUA va invita la deschiderea Business Development Conference, eveniment din cadrul misiunii comerciale Trade Winds 2017. 

 

 

Aceasta este organizata de Departamentul Comersului din SUA in parteneriat cu Guvernul Romaniei si va avea loc la Bucuresti in perioada 18-20 octombrie. Trade Winds este o misiune comerciala americana al carei scop este sa puna in legatura companiile americane si straine in vederea crearii de parteneriate de afaceri. Trade Winds va fi cea mai ampla misiune comerciala guvernamentala din istoria regiunii Europei de Sud-Est. 

DATA:           Joi, 19 octombrie 2017

ORA:             8:30 – 9:30

LOCATIA:     Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton

Adjunctul Asistentului Secretarului pentru Europa din cadrul Departamentului Comersului Dale N. Tasharski, Premierul Mihai Tudose si Ambasadorul SUA Hans Klemm vor sussine discursuri in deschiderea forumului de afaceri. 

Pe parcursul desfasurarii forumului, care include sesiuni pe teme de afaceri si comers, intalniri intre companii americane si romanesti si discusii cu atasasi comerciali americani din peste 25 de state europene, accesul presei este restricsionat.  Singurele sesiuni deschise presei, care vor avea loc in salile Enescu 1 si 2 ale Hotelului Hilton, etajul 1, vor fi urmatoarele:

-       SelectUSA: Investisii in SUA, joi, 19 octombrie, 16:30 – 18:00

-       Modele de urmat in inovasie, vineri, 20 octombrie, 9:30 – 12:30

Va rugam sa confirmasi participarea la adresa de e-mail  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  pana miercuri, 18 octombrie, la ora 15:00, cu numele, funcsia si institusia de presa, seria si numarul de buletin.  Televiziunile care vor realiza transmisii live sunt rugate sa transmita numarul de DSNG.  Jurnalistii sunt rugasi sa soseasca la eveniment cu o jumatate de ora inainte de incepere pentru a primi un ecuson de presa in baza confirmarii acreditarii si a prezentarii unei legitimasii de presa.

* * * * *

Pentru noutati si informatii, urmariti-ne pe Facebook la facebook.com/bucharest.usembassy si pe Twitter latwitter.com/AmbasadaSUA.

Public Diplomacy – Press Office

U.S. Embassy – Bucharest

Tel: 004(0) 21 200 3698

Fax: 004(0) 21 200 3723

Website: https://ro.usembassy.gov/