Imprimare
PDF

Descoperirea facuta la locul prabusirii avionului in care se afla fotbalistul Emiliano Sala


Echipele de interventie care cauta avionul disparut deasupra Canalului Manecii, in care se afla fotbalistul Emiliano Sala, au descoperit doua perne de scaun care provin cel mai probabil de la aeronava, anunta CNN.
Primele ramasite ale avionului in care se aflau Emiliano Sala si pilotul Dave Ibbotson au fost gasite pe o plaja din Surtainville, Franta.
 
Sunt doua perne despre care se presupune ca provin din scaunele avionului prabusit. Ele au fost gasite inca de luni, a anuntat un oficial din Marea Britanie.
 
″In dimineata zilei de 28 ianuarie am fost informati de autoritatile franceze ca o parte din perna unui avion a fost gasita pe o plaja langa Surainville, penisnsula Cotentin. O a doua perna a fost gasita in aceeasi zona, mai tarziu, in aceeasi zi. Dintr-o examinare preliminara am ajuns la concluzia ca aceste perne sunt din avionul disparut. Acum desfasuram o cautare subacvatica in acea zona pe o arie de patru mile”, a anuntat reprezentantul Air Accident Investigation Branch.
 
Un avion de turism plecat din Nantes in directia Cardiff a disparut, luni seara, de pe ecranele radar la aproximativ 20 km nord de Insula Guernsey, avandu-l la bord pe fotbalistul italo-argentinian Emiliano Sala.
 
Cautarea oficiala a avionului a fost incheiata joi, dar sambata o echipa privata de salvare a pornit din nou in cautarea aeronavei.
 
Noua operatiune a fost lansata dupa ce s-au adunat peste 182.000 euro, in urma unei strangeri de fonduri. Banii s-au colectat pe site-ul gofundme.com, 25.000 euro fiind donati de mijlocasul lui PSG, Adrien Rabiot, un numar de 1.940 persoane depunand diferite sume de bani.