Imprimare
PDF

Anturajul lui Brigitte Macron, sotia presedintelui francez, a depus plangere pentru uzurpare de identitate


Anturajul sotiei presedintelui francez Emmanuel Macron, Brigitte Macron, a depus plangere pentru uzurpare de identitate, dupa trimiterea de emailuri false pe numele sau, a anuntat vineri cabinetul sau, informeaza AFP.
Aceasta plangere a fost depusa la Paris in urma informatiilor parvenite de la Palatul Elysee, conform carora restaurante, hoteluri sau firme de prestari de servicii au primit emailuri in care se cereau avantaje si care erau semnate de un membru al cabinetului de la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , a precizat aceeasi sursa.
 
'O ancheta este in curs', a precizat cabinetul lui Brigitte Macron, fara a intra in detalii, confirmand o informatie a postului de radio RTL.
 
Aceste emailuri trimise in Maroc, in Austalia, Franta sau Hong-Kong, vizeaza 'mici servicii, cereri de invitatie sau de primire privilegiata pentru apropiati ai Primei Doamne', precizeaza RTL.
 
Postul de radio citeaza drept exemplu o cerere primita de un hotel pentru 'a se duce la aeroport si a-l intampina pe nepotul doamnei Brigitte Macron' si o alta in care se cereau Federatiei Australiene de Automobilism doua locuri pentru Grand Prix la Formula 1 din Australia.
 
Insa, potrivit cabinetului doamnei Macron, nimeni nu s-ar fi prezentat la aceste institutii pentru a profita de avantajele cerute.