Imprimare
PDF

Invitatie pentru presa din Craiova


Ambasada S.U.A. la Bucuresti si Asociatia Dominou din Craiova au placerea sa va invite la ceremonia de incheiere a programului de limba engleza si cultura americana English Language Program for Youth.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie 2017, de la ora 12:30 si va fi gazduit de Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” din Craiova.

Programul a fost coordonat de Asociatia Dominou, finantat de Ambasada S.U.A. si s-a desfasurat pe o perioada de doi ani, incepand din noiembrie 2015.

La ceremonia de incheiere a English Language Program for Youth va participa, ca invitat special, doamna Jen MacArthur, coordonator regional al programelor de limba engleza ale Departamentului de Stat pentru Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.  Jen MacArthur a ocupat o functie similara in Mexic, dupa ce, anterior, a predat engleza la Universitatea din Vassa, Finlanda, iar in perioada 2004 – 2006 a tinut cursuri de engleza si metodica predarii limbii engleze la Universitatea din Bucuresti.

Programul de doi ani a fost realizat in cooperare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, conducerea Liceului “Matei Basarab” din Craiova, precum si a Bibliotecii Judetene “Alexandru si Aristia Aman.”

Va invitam sa fiti alaturi de noi sa-i felicitam impreuna pe elevi cu ocazia absolvirii, iar pe doamnele profesoare Corina Vasile si Andreea Dinu pentru entuziasmul si creativitatea cu care au condus acest program.

* * * * *

Public Diplomacy – Press Office

U.S. Embassy-Bucharest

Tel: 004(0) 21 200 3698

Fax: 004(0) 21 2 00 3723

Website: http://romania.usembassy.gov/